Kezdőlap

Következő programok

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény

Korzó Kaland

 

×

Megjegyzés

Nincs kiválasztva kategória, vagy a kategória nem tartalmaz elemeket

A Marcali Művelődési Központ és a TársasBázis közössége alkotói pályázatot hirdet alsó és felső tagozatos diákok részére az alábbi témakörökben:

1. Társasozni jó! - rajzpályázat

2. Az én társasjátékom – alkotói pályázat

Az első kategóriában pályázni A4-es méretben, szabadon választott technikával elkészített képekkel lehet, melyeknek központi témája lehet egy, a pályázó által kedvelt tásasjáték, annak egy figurája, esetleg maga a társasjátékozás folyamata.

A második kategóriában pályázni saját készítésű társasjátékkal lehet, minimum A4, maximum A3-as méretben. A játékhoz – amennyiben a játéktér nem tartalmazza - kérjük mellékelni az adott társasjáték szabályait is!

Az alkotások hátoldalán kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, osztályát, iskolája nevét, illetve elérhetőségét.

Nevezési határidő: 2019. május 17. (péntek)

Az alkotásokat leadhatjátok a Kulturális Korzó információs pultjában személyesen vagy eljuttathatjátok levélben is a Marcali Művelődési Központ – 8700 Marcali, Múzeum köz 2. postacímre.

Eredményhirdetés: 2019. május 31. (péntek)

A legjobb pályaművek bemutatásra kerülnek a Kulturális Korzó aulájában és a TársasBázis oldalán. A legjobb alkotások készítői ingyenes játékalkalmat nyerhetnek maguknak és egész osztályuknak!

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.