Programajánló

Újévi Operett Gála az Országos Musical & Operett Kurzus előadásában

Kategória
Zene
Dátum:
2017. január 13. 19:00
Helyszín:
Művelődési Ház
Jegyek elővételben kaphatók a Kulturális Korzóban. Jegyár: 2900,- Ft.

Köszöntsük a 2017-es évet egy különleges operett gálával! Január 13-án péntek este 19 órai kezdettel lép színpadra az Országos Musical & Operett Kurzus társulata a Művelődési Házban. Nemcsak remek újévi kikapcsolódás lehet a társulat műsora, hanem egyúttal a fiatal tehetségeket is pártolják a nézők. Ugyanis a kurzus tagjai ifjú énekes-táncosok. Érdemes megismerni az Országos Musical & Operett Kurzus munkáját, hiszen már eddig is olyan tehetségek kerültek ki a tagok közül, mint pl. Veréb Tamás vagy Gömöri András Máté. Az idén 11 éves társulat tagjai ismert, népszerű művészek, zenepedagógusok segítségével ismerkedhetnek meg és sajátíthatják el a musical, operett és zenés színházi műfajok alapjait. Olyan művészek segítik a kurzus munkáit (a teljesség igénye nélkül), mint pl. Falusi Mariann előadóművész, Feke Pál és Fehér Adrienn musical színészek, Peller Anna és Peller Károly operett művészek, Szabó Szilvia énekművész, a kurzus művészeti vezetője.

2015-ben a jubileumi előadások egyike a Budapesti Operettszínházban került megrendezésre, ahol telt ház előtt mutatkozhatott be a csapat nagyon nagy sikerrel. A fiatalok és „mestereik” munkáját az Operettszínház művészeti vezetője: Kerényi Miklós Gábor is nagy megelégedéssel és tetszésnyilvánítással ismerte el.

Marcaliban először mutatkoznak be a kurzus tehetséges fiataljai, akik mellett színpadra állnak a felkészítő művészek is: Peller Károly és Szabó Szilvia. A gála egy kerettörténetbe foglalt két felvonásos, nagyon látványos és népszerű – revü és operett – dallamokkal gazdagított műsor, Peller Károly rendezésében.

Belépőjegy: 2900,- Ft. Jegyek elővételben kaphatók a Kulturális Korzóban és az előadás helyszínén. További részletek elérhetők a Kulturális Központ honlapján, illetve facebook oldalán és a 85/510-448-as telefonszámon.  

 
 

Dátumok:

  • 2017. január 13. 19:00
 

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

E-Magyarország Pont

Elérhetőségek:

Marcali Városi Kulturális Központlogo 2015
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei

minositett kozm int fekete

Feliratkozás hírlevelünkre...

Az alábbi űrlap kitöltésével iratkozhat fel, illetve le hírlevelünkről.