Marcali Cafe

A Marcali Művelődési Központ munkatársaival együtt azon dolgozunk, hogy kulturális programajánlatainkkal, felhívásainkkal segítsük az otthon maradottaknak tartalmasan eltölteni a szabadidejüket.


Online szeretnénk elérni minden korosztályt, hetente megújuló honlapunkon és facebook oldalunkon. Aki figyelemmel kíséri oldalainkat, láthatja, hogy gyermekeknek rajzpályázatot hirdettünk, verselésre és történetírásra buzdítottuk a kicsiket, online kiállítási képeket tekinthettek meg a Kortárs Galéria meseillusztrációs kiállításáról . Ügyes kezek címmel, a héten indítottuk el húsvéti kézműves online foglalkozásainkat, remélve, hogy nemcsak a gyerekek, hanem az ügyes kezű szülők is örömmel alkotnak a csemetéikkel együtt!

Felhívásaink révén továbbra is örömmel vesszük beküldött fotóikat , amelyen Marcali kulturális életének jeles eseményeit örökítették meg. KultúrPerceket kínálunk NetSzínházi bemutatónkkal, és a városunkhoz kötődő előadóművészek bemutatkozásával, legyen az zene vagy vers.

Nagyon népszerű a Kreatív Nagyi pályázatunk, ahol hetente mutatják be kézműves alkotásaikat többfajta technikával a Nagyik, ezzel is bizonyítva, hogy az otthon falai között is maradandó, értékes műveket lehet alkotni.
Április 11-én, a Költészet Napján Netverssel várjuk majd Önöket oldalainkon, ahol marcaliak mondják el kedvenc költeményüket, remélve, hogy újra örömet tudunk szerezni a versek kedvelőinek.
Hetente megújuló kulturális kínálattal, új felhívásokkal várjuk Önöket, megköszönve, hogy figyelemmel kísérik és aktívan be is kapcsolódnak a neten hirdetett programjainkba.

Kollégáimmal együtt remélem, hogy a jelenlegi online tér helyett, nemsokára személyesen is találkozhatunk kulturális-közösségi rendezvényeinken Önökkel!
Addig is vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

T. Molnár Gertrúd mb. igazgató
MMK

 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.