Marcali Cafe

Digitális planetárium, filmvetítés Karinthyről, méhészeti kiállítás. Marcali kulturális intézményeinek közös szervezésében sétálhattak programról-programra az érdeklődők a Múzeumok éjszakáján.

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. a Csillagszekér Planetárium meghívásával, a világegyetemről szóló ismeretterjesztő előadásokat kínált Szent Iván éjszakájához is kapcsolódva. A felépített, digitális planetáriumi kupolában Tóth Zoltán asztro- és légkörfizikus közreműködésével látványos, 3D körpanorámás kisfilmeket nézhettek meg a résztvevők.

A Marcali Berzsenyi Dániel Városi Könyvtárban Fráter Zoltán: A két egyetlen – Karinthy Frigyes nagy szerelmei című filmjét vetítették az író születésének 135. évfordulója alkalmából. A film a Madách SzínpadOn magyar irodalmi online programsorozatában készült, mely a XX. század legismertebb magyar íróinak életét és szerelmi történeteit dolgozza fel.

A Marcali Múzeum „mézes gondolatokkal” invitálta a vendégeket. A méz jelentőségének keretében méhészeti kiállítás nyílt, melyet az Ezercsepp méhészet különleges mézbemutatója és kóstolója édesített meg. A méhekről, méhészekről és méhészetekről Somogyi-Magyar József, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület Marcali Helyi Szervezetének elnöke beszélt.

A programsorozatot a Kis-Hétrét Együttes koncertje zárta.

A TársasBázis közössége 24 órás társasjáték maratonra hívta az érdeklődőket június 25-e hajnali 5 óra és másnap hajnali 5 óra között Marcaliban.

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ, a Marcali Múzeum, a Berzsenyi Dániel Városi Könyvtár (és számtalan kisebb szervezet, vállalkozás és egyéni közreműködő) szervezésében 24 órás társasmaratonra várjuk az érdeklődőket 2022. június 25-én (szombaton) – napkeltétől egészen másnap hajnalig!

Marcali Város Önkormányzata és a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. 2022. június 15-én (szerdán) 17 órakor szülői tájékoztatót tart az ingyenes nyári tematikus táborokban résztvevő gyermekek szülei részére a Művelődési Házban (Széchenyi u. 3.).

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. június 11-re (szombatra) szervezi  Garázsvásárát a piactér fedett részén, 7:00 - 12:00 óráig.

Gyerekek ingyenesen, felnőttek kedvezményes belépővel látogathatták június 4-én a városi fürdő egésznapos szezonnyitó rendezvényét.

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. Manófesztivállal várta a gyerekeket a Kulturális Korzóban. A Marcali Rendőrkapitányság bűnmegelőzési feladatokkal, ügyességi játékokkal és kitűző-készítővel érkezett.

A balatonmáriafürdői gyermeknapra kapott meghívást a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. Mozgó Kultúrháza.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei