Marcali Cafe

A magyar kultúra napját ünnepelték szombat délután Marcaliban. A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ, a Berzsenyi Dániel Városi Könyvtár és a Marcali Múzeum közös szervezésében változatos programokkal várták az érdeklődőket a Kulturális Korzóban!

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ ezúton értesíti a nézőket, hogy a 2022. január 17-re tervezett, „A medve nem játék!” című előadás betegség miatt elmarad.

Kőhalmi Zoltán Karinthy-gyűrűs humorista önálló estjére válthatott jegyet a közönség Marcaliban szerda este. A „Történjen bármi” címet viselő előadás telt házzal került megrendezésre a Művelődési Ház színháztermében.

Idén is melegen ajánljuk a borokat február 19-én, a marcali Piactéren. A Borforraló fesztiválon bárki megbizonyosodhat arról, hogy rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb. Hangulatfokozásként pedig garantáljuk a talp alá valót.

A Déryné Programnak köszönhetően egy vidám színdarabot láthat hosszú idő után a színházkedvelő közönség. A medve nem játék című két felvonásos komédiát a Turay Ida Színház társulata mutatja be 2022. január 18-án kedd este 19 órai kezdettel a Művelődési Házban.

Az eredetileg tavaly novemberre tervezett Dumaszínházi előadást a szervezők 2022. január 12-én szerdán pótolják. A humor egyik nagyágyúja, a Karinthy-gyűrűs Kőhalmi Zoltán újra szeretne Marcaliba látogatni, hogy önálló estjével jókedvűen tudjuk belevetni magunkat az új esztendőbe.

A Marcali Művelődési Központ dolgozói idén is szívesen besegítettek a Jézuskának, hogy választ kaphassanak azok a gyermekek, akik közvetlenül az ünnepi postaládán keresztül küldtek levelet a címzettnek.

Mikulásvárás, adventi hangolódás, karácsonyi ajándékozás. A várakozás jegyében a téli ünnepkör hangulatait varázsolta a Művelődési Központ Künzelsau téri Kultúrablakába.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei