Marcali Cafe

Új kiállítás nyílt a Kulturális Korzó Kortárs Galériájában. Az Illusztrátor Pajtások "Terülj, terülj asztalkám" című evés-ivás tematikájú kiállítását a közösség két tagja, Kőszeghy Csilla és Bódi Kati illusztrátorok ajánlották a jelenlévők figyelmébe.

Az „Érik a szőlő- Marcali éléskamrája” projekt keretében, kilenc foglalkozásból álló kézműves szakkört hirdetett felnőtteknek a Marcali Művelődési Központ.
A szakkör ötödik foglakozására február 19-én került sor a Kulturális Korzóban.

A Marcali Művelődési Központ 2020-ban is megrendezi Marcali egyesületeinek és civil szervezeteinek játékos vetélkedőjét, a Nagy Korzó Csatát. Idei játékunk központjában a modern társasjátékok állnak. A játékra 3 fős csapatok nevezhetnek.

MI A CÉL MA: JÓ PÁRKAPCSOLAT VAGY JÓPÁR KAPCSOLAT? A televízióból is jól ismert dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus előadása

10. alkalommal került megrendezésre Marcaliban a Borforraló fesztivál, mely a „Nyitott pincék - hagyományos kulturális értékek átörökítése települési terek használatával” című pályázat céljaihoz igazodva a helyi szőlő-és borkultúrára épült. Idén tizenegy csapat mérte össze tudását a Piactéren.

Zsirai Tibor "Édes hármas" című stand up estjére válthatott jegyet a közönség péntek este. A "legmarcalibb stand up" alcímet viselő műsor a Kulturális Korzó mozitermében került bemutatásra.

A 2019/20-as színházi évad februári alkalmán Moliére "Képzelt beteg" című darabját mutatták be a Zenthe Ferenc Színház előadásában.

Január 22-e a Magyar Kultúra Napja. E jeles ünnepre a város kulturális intézményei ünnepi programmal várták a Kulturális Korzóba az érdeklődőket.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei