Marcali Cafe

A Marcali Művelődési Központ - internetes „Kultúrszemle” keretében idézi fel – az elmúlt öt év tükrében – a városi fürdőben megrendezett nyárindító programokat

2020-ban május elmarad. A Marcali Művelődési Központ - internetes „Kultúrszemle” keretében idézi fel – az elmúlt öt év tükrében - a városi gyereknapokat.30-án lett volna a gyereknap az Európa parkban. Sajnos a járványügyi helyzet miatt a program idén

Szeret kincseket találni régi-új holmik között? Nincs hova tennie feleslegessé vált kacatjait? Van megoldás! A Marcali Művelődési Központ újra indítja a Garázsvásárt a piactér fedett részén havi egy alkalommal.

Gyermeknap alkalmából ügyes kezek sorozatunk tízedik részében kis segítőim mutatnak be nektek egy újabb ötletet. Öröm volt már az elkészítése is és öröm vele játszani is.

A „Mindennapi kultúra” című ismeretterjesztő sorozatunkban mutattuk be a marcali Biró Zoltán új könyvét internetes író-olvasó keretében. Ehhez kapcsolódott egy kvíz-kérdéssor, melynek kitöltésére május 27-ig volt lehetőség.

Ügyes kezek sorozatunk kilencedik részében több ötletet is bemutatunk, most kifejezetten a lányoknak kedvezünk.

A marcali Makettezők Baráti Köre kétévente rendezi meg dunántúli résztvevőkkel a makett versenyt és kiállítást városunkban. Idén, május 31-én lett volna a program, aminek időpontja a kialakult járványügyi helyzet miatt bizonytalanná vált. A Makettezők Baráti Körének tagja a marcali Hiba Csaba is, aki most rendhagyó közönségtalálkozó keretében mutatkozik be.

Ügyes kezek sorozatunk nyolcadik részében egy kedves kisállatot fogunk készíteni zokniból.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei