Marcali Cafe

Péntek délután a gombai városrész újonnan elkészült játszóterére érkezett a művelődési központ Mozgó Kultúrháza. A játszótérre látogató gyerekek és szüleik, Huszárné Szőcs Andrea és Vigmondné Szalai Erika művelődésszervező animátorok segítségével kézműveskedhettek, társasozhattak.

A járványügyi helyzet enyhülésével, a közösségépítés jegyében elindult a Marcali Művelődési Központ utazó szolgáltatása a város kiemelt játszóterein. Péntek délután a Móra Ferenc és a Széchenyi utca sarkán található játszótérre érkezett a Mozgó Kultúrház.

Az „Érik a szőlő- Marcali éléskamrája” pályázat keretében megvalósuló felnőtt kézműves foglalkozáson, a vintage diszítés elemeivel ismerkedhettek meg a résztvevők.

Július 22-én Horváth Jenő őrnagy a kaposvári 4. Toborzó és Érdekvédelmi Központ parancsnoka a Magyar Honvédelem Napja alkalmából kitüntetéseket adott át nyugállományú katonáknak, a honvédelem érdekében végzett tevékenységükért.

A járványügyi helyzet enyhülésével, a közösségépítés jegyében elindul a Marcali Művelődési Központ utazó szolgáltatása a város kiemelt játszóterein. A Mozgó Kultúrház péntek délutánonként járja a játszótereket, július végétől szeptember elejéig.

 

A Művelődési Központ által szervezett nyári napközis táborok első turnusa 2020. július 6 – 10 között valósult meg. A heti programterv fókuszában a társasjátékok álltak.

Batikolás, azaz viaszírás hagyományos módszerekkel. Ennek jegyében díszítettek vászonkendőket a Mesterségem címere elnevezésű szakkör gyerek résztvevői. Samuné Bogyó Hajnalka múzeumpedagógus vezetésével egyedi tervezésű kendők születtek viaszíróka használatával.

Szmájlik díszítőelemként. Ennek jegyében készítettek hangulatjeleket a Mesterségem címere elnevezésű szakkör gyerek résztvevői.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei