Közösségi Szolgálat

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. 2015-től folyamatosan biztosít lehetőséget közösségi szolgálatra érettségi előtt álló diákok számára.

Örömmel adjuk hírül, hogy 2022-től a TársasBázis programjainak szervezésében, lebonyolításában való segédkezést is elszámolhatod közösségi szolgálatos óráid megszerzéséhez!

Gyere el hozzánk, ismerkedj meg a modern társasjátékok világával, megszerzett ismereteid add tovább másoknak is, vezess játékokat, szervezz közösséget, vállalj szerepet nagyobb volumenű rendezvényeink lebonyolításában!

Érdeklődsz, de még nem ismered a tárasjátékok világát?

Semmi gond! A közösségi szolgálatod megkezdése előtt 3-5 órás felkészítésen vehetsz részt, megismerkedhetsz a TársasBázis alapkoncepciójával, játékkészletével, az alapvető játéktípusokkal, játékmechanikákkal, intézményünk infrastruktúrájával, (játékos és játékvezetői minőségben is) próbajátékokon vehetsz részt.

Hogy milyen feladatok várna rád a TársasBázisban?

Játékalkalmak lebonyolításában való segédkezés (szervezői, játékmesteri feladatok), játékszervezés, csapatszervezés, rendezvénytervezés és lebonyolítás, és minden egyéb, ami kapcsolódik programunkhoz. Nálunk tényleg szórakozva tanulhatsz és merülhetsz el a közösségszervezés és animáció rejtelmeibe!

Ha érdekel az általunk kínált lehetőség, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. email-címen vagy a TársasBázis facebookoldalán keresztül Messengeren.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.