Marcali Cafe

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft., valamint a Marcali Önkormányzat által szervezett nyári napközis táborok hatodik turnusa július 18-23 között valósult meg a Kulturális Korzóban.
A Hangkölcsönző tábor fókuszában videoklipek készítése állt, a gyerekek által választott zeneszámokra. Forgott a kamera a játszótéren, a strandon, de közben bepillantást adott a napi foglalkozásokba is. A táborlakók látogatást tettek a Berzsenyi Dániel gimnáziumban, ahol a Marcali Rendőrkapitányság munkatársai is bekapcsolódtak a napi programba. Részt vettek a Berzsenyi Dániel könyvtárnál a Szélkiáltó együttes koncertjén. Játékos formában ízelítőt kaptak az Egészségfejlesztő iroda munkájából. Társasjátékoztak Biró-Bauer Anikóval, kipróbálták a Korzó TársasBázis játékait és versenyeztek Minecraftban. Mesefilm alapján tengeri képet készítettek. A mozizás és a fagyizás mellett, a városi fürdőben vizes programok adtak még enyhülést a nyári forróságban.
Táborzáráskor a szülők is megnézhették a hét vidám hangulatát tükröző összeállítást.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.