Marcali Cafe

Erdődi Lívia munkáit a Kulturális Korzó Amatőr alkotók kiállítóterében mutattuk volna be áprilisban. A kiállítás megrendezésére – a járvány miatt- későbbi időpontban kerül majd sor, de addig is, ismerkedjenek meg a tehetséges alkotóval és munkái közül néhánnyal.

Erdődi Lívia Marcaliban született 1989-ben. A Marcali Berzsenyi Dániel gimnáziumban érettségizett, majd Pécsett biológus diplomát szerzett. Néhány kitérő után (Pécs, Kecskemét), három éve visszaköltözött városunkba. Jelenleg a Marcali Berzsenyi Dániel Gimnázium titkárságán dolgozik.
A művészetek iránti vonzódása középiskolás éveiben kezdődött, grafittal és tollal készítette első könyv illusztrációit, állat portréit. Azóta is folyamatosan rajzol és fest, sokfajta technikát próbált ki alkotásai létrehozásakor.
Az elmúlt években a grafitot felváltotta az akvarellel , 2018 óta az újabb képei akrilfestékkel készülnek . A technika adta sokszínűség a tartalmi megújulást is elősegítette művei ábrázolásakor.
Képei témáját a mitológiából és a science-fiction irodalomból meríti, szürreális ábrázolásmódja egyedivé és különlegessé teszi alkotásait.

T. Molnár Gertrúd

 

 

 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.