Marcali Cafe

A Minecraft nem véletlenül a világ egyik legnépszerűbb számítógépes játéka. Játékmódjaival szinte minden korosztályhoz képes szólni. Fejleszti a kreatív gondolkodást, a térlátást, a geometriai érzéket, új utak felfedezésére ösztönöz, serkenti a képzelőerőt, és segíti az innovatív gondolkozást.

A Korzó Kaland 2020 projekt keretein belül három játéktér készült az alapjátékhoz. Ami közös bennük: mindegyik a Kulturális Korzó épületét (és annak környezetét) modellezi le. Innen azonban szétválnak útjaik:

 

Pandakaland

A Korzó Kaland első kiadása egy kincskereső játék, melyben békés túlélő módban kereshetünk eleséget és társat a Korzó pandájának, Pudingnak. A feladat teljesítéséhez nyomok után kell kutatnunk, rejtvényeket, logikai feladványokat megfejtenünk, és végül rátalálnunk a bambuszerdőt és pandabébit rejtő titkos helyszínre.

 

Halloween

A halloween-i kiadás egy ízig-vérig túlélő játék óriáspókokkal, szörnyekkel és csak nehezen teljesíthető kihívásokkal. Küldetésünk, hogy saját dimenziójába űzzük vissza Dajkát, a rettenetes pókdémont. Ehhez labirintusokat kell felfedeznünk és meg kell küzdenünk a sötétség teremtményeinek hordájával.

 

Advent

A Korzó Advent a kisebbeknek szól. Békés módban járhatjuk be az ünnepi díszbe öltözött épületet, sétálhatunk a Karácsonyi Vásárban, kisvonatozhatunk, hógolyózhatunk és korcsolyázhatunk Puding panda családjával egy varázslatos jégpályán.

 

A három kiegészítő most ingyenesen, egyben letölthető az alábbi linkről: Korzó Kaland 2020

A játék elérhető Java és Windows 10 Edition platformra is.Jó játékot kívánunk!

 

Kapcsolódó cikkek:

Virtuális Korzózás

Korzó Advent a Minecraft világában

 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.