Marcali Cafe

Kultúrablak a Künzelsau téren!
A Marcali Művelődési Központ szabadtéri kiállítása – hozzájárulva az ünnep hangulatához -, ezúttal a húsvét jegyében készült el. A kultúraközvetítés keretében a kiállításon két alkotóműhelybe is bepillantást adunk.


Az intézmény kreatív műhelycsapata a hagyományőrzés szellemében, a húsvéti nyúl erdei műhelyét építette meg, ahol a hímes tojások készülnek.
A paravánokon pedig, a művelődési központ az „Alkotás öröme” című felhívására beküldött munkákból láthatnak fotóválogatást. A plakátokon Csinát Lajos fafaragó, Máthé Éva kézimunka készítő, Horváth László fafaragó, Horváth Lászlóné kézműves, Solymos Gyuláné hímző – otthoni „alkotóműlyben” készített – munkái tekinthetők meg.
A díszlet szabadon használható fényképezkedésre, szelfizésre, a kitett tojásdíszítő mintákból pedig bárki elvihet egyet otthoni kreatívkodáshoz.
A „Kultúrablak” április 8-ig látogatható.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.