Marcali Cafe

A Húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódva Babainé Mikó Beáta munkáit mutatjuk be, aki számos felnőtt és gyermek kézműves foglalkozást vezetett már intézményünkben, és az elmúlt években két kiállításon is megismerhették a Korzó látogatói a textilből készült játékos, színes, vidám munkáit. Varrott mesefigurái között nincs két egyforma, mindegyik más-más karakterű.

Az alkotó bemutatkozó soraiból kitűnik, hogy már gyermekkora óta érdeklődik a művészetek, a különböző kézműves technikák, a varrás iránt. Ezért is választotta a pedagógusi hivatást, tanítóként dolgozik, ahol a gyermekeknek is át tudja adni a kézművesség szeretetét és az alkotás örömét. Az ünnepekre készülődés minden évben új kézműves ötletek kipróbálására és megvalósítására sarkallja, idén a varrás mellett a natúr, természetes alapanyagokat felhasználva készített lakásdíszeket is, a játékos textilfigurák mellett.

Írta: T. Molnár Gertrúd

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei