Marcali Cafe

A Künzelsau téren látható, szabadtéri kiállítás – olvasósarok berendezésével – ezúttal a Költészet napjához kapcsolódik, mellyel az irodalmi értékekre hívja fel a figyelmet a Marcali Művelődési Központ.
A paravánokon - ennek szellemében - egykor élt somogyi kötődésű költők verseivel találkozhatnak az érdeklődők. Így került a válogatásba a marcali születésű Kozma Andor, Kozma Ferenc (írói álnevén Bárd Miklós) és Lengyel József.
A Marcali Járásból a Niklán élt Berzsenyi Dánieltől, a vései születésű Bertók Lászlótól, a balatonszentgyörgyi Simon Ottótól és a böhönyei születésű Forbáth Imrétől olvasható egy-egy vers.

Tágabb kitekintéssel a Somogy megyében született költők közül Takáts Gyula, Fodor András, Papp Árpád és Roboz István egy-egy versét választottuk ki.
Könyv csere-bere keretében pedig a Kultúrablakba kitett könyvekből bárki elvihet egyet ajándékba, vagy akár hozhat is olyan könyvet, amit szívesen felkínál másnak olvasásra.

A Kultúrablak április 25-ig látogatható.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei