Marcali Cafe

Március 22-én nyílt a Kortárs Galériában a Marcali45 című tárlat, amely a várossá nyilvánítás 45. évfordulóját hivatott ünnepelni.

A kiállításon résztvevő művészek valamennyien Marcalihoz kötődnek, művészi pályájuk városunkból indult el. Nyolc képző és iparművész mutatja be a tárlaton az elmúlt években készült alkotásait, ezzel is tisztelegve a városunk előtt: Ámmer Gergő szobrászművész, Korcsmáros László grafikusművész, Kovács-Harangozó Rita népi iparművész, Kovács József festőművész, nyugalmazott rajztanár, Mészáros-Szuharevszki Mihály festőművész, Szabó Béla festőművész, nyugalmazott művésztanár, Szórádi Zsigmond szobrászművész és Tüttő József festőművész.

A tartalmilag és technikailag is sokszínű tárlatot dr Sütő László, Marcali város polgármestere nyitotta meg. A csoportos tárlat megnyitóját a Baglas Néptánc Egyesület táncosainak fellépése és a Calypso kórus műsora tette még emlékezetesebbé.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.