Marcali Cafe

Marcaliban lesz a Vadak Ura dél-dunántúli ősbemutatója - jelentették be azon a Kulturális Korzóban tartott sajtótájékoztatón, melyen a musical kreatív ötletgazdája Vona Tibor, Egressy Zoltán író és az egyik főszereplő, Magyar Viktória színész vett részt.

Vona Tibor kiemelte: a Vadak Ura egy látványos és különleges, Brodway mértékű musical show magyar alkotók műhelyéből, melynek vizuális élményét 80 négyzetméter tematikus térben megépített LED fal díszlet, élethű animációk, valamint párját ritkító jelmezpark erősíti. A sajtótájékoztatón be is mutatták Azuka, az afrikai vatacskosdisznó lány, Hektor a medvezér és Szerafina, a rókaúrnő fejmaszkjait. A jelmezek különlegessége, hogy a színészek arcai látszanak bennük és gyakorlatilag nincs súlya, így nem akadályozza a szereplőket a mozgásban, éneklésben, a játékban.

Azuka szerepét játszó Magyar Viktória azt is elárulta: ez az ősbemutató lesz a premier előadása.

A Vadak Ura musical történetének hatalmas erdejében az állatok nyolc klánba tömörülve élik mindennapjaikat. Az uralkodójuk azonban hirtelen eltűnik. Az állatoknak - ősi szertartás szerint - meg kell választaniuk az új vezérüket, a Vadak Urát. A klánok tanácsának három legerősebb tagja - a Medvék Klánja, a Farkasok Szövetsége és a Rókák Nemzetsége - pályázik a trónra, akik mindent bevetve, eszükkel, erejükkel, bátorságukkal és ravaszságukkal küzdenek a hatalom eléréséért.

Egressy Zoltán író arról is beszélt: a felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szóló állatmese az igazság kereséséről, a szeretetről, és az elfogadásról szól.

A Vadak Ura - The Covenant című családi musical április 23-án lesz a marcali sportcsarnokban.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.