Marcali Cafe

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. Manófesztivállal várta a gyerekeket a Kulturális Korzóban. A Marcali Rendőrkapitányság bűnmegelőzési feladatokkal, ügyességi játékokkal és kitűző-készítővel érkezett.

A Marcali Tűzoltóság közreműködésével tűzoltóautó makettet készíthettek papírból a gyerekek, kipróbálhatták még a puttonyfecskendőt és VR szemüvegen keresztül megnézhettek egy tűzoltást. A Marcali Mentők újraélesztési és mentőautó bemutatóval készültek, a legkisebbek ajándék plüssállatokból is válogathattak, de a rendezvényen hirdették ki a Marcali Mentők Közalapítvány által kiírt gyermekrajz pályázat eredményét is. Volt még kerekítő foglalkozás babáknak, családi mozizás, papírsárkány-készítés, arcfestés.

A Manófesztivált Csokigyáros – édességosztó show zárta, melyben a gyerekeket csokivarázsoló, csokievő, csokiízlelő verseny és édességeső várta.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.