Marcali Cafe

Civil kezdeményezésre nyílt egészségnap szombaton "A jövőd a kezedben - központban az EGÉSZ-SÉG!" címmel a Kulturális Korzóban.

Előadások, elméleti és gyakorlati bemutatók várták az érdeklődőket a nap második felében, már koradélutántól egészen este 7 óráig.

Gyógyító ásványékszerek, gyógygomba kivonatok, kecsketejes olívaszappanok, arcmasszás, családállítás, asztrológus, digitális állapotfelmérés színesítették a programpalettát.

 

Míg a Kortárs Galériában a reiki fejkezelés, a kineziológia és a természetgyógyászat, addig a Városi Galériában a jóga és a tibeti hangtál terápia szakértői mutatták be technikáikat, elméleti és gyakorlati fogásaikat, adtak számot tudásukról.

 A moziteremben a magyarországi és nemzetközi gyógynövénykultúráról, lomilomi-masszázsról, a paleolit étrendről, intimtormáról és családállításról hallgathattak meg előadásokat a témára fogékonyak.

Emellett számos kiállító várta az érdeklődőket: pi-víz-, szikvíz-, ékszer- és szappankészítő, mandalafestő, de a Kulturális Korzó kistermeiben csoportos foglalkozásokra, beszélgetésekre, hallásvizsgálat elvégeztetésére, paleolit ételkóstolásra, gyerekeknek - pedagógus által irányított - kézműves játékra is volt lehetőség.

 

 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.