Kezdőlap

Következő programok

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény

Korzó Kaland

 

×

Megjegyzés

Nincs kiválasztva kategória, vagy a kategória nem tartalmaz elemeket

mini DSC 0424

2018. október 04-én a Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdájának tagjai egy bensőséges, szép ünnepségen köszöntek el Illésné Bene Judittól az együttes művészeti vezetőjétől és Illés Ferenctől a Dalárda oszlopos tagjától, a helyi pénzügyek felelősétől.

Először Samu Zoltán a Dalárda vezetője méltatta a művészeti vezető nagyszerű munkáját, melyet 2007. május 29-től 2018. szeptember 15-ig végzett, majd mindkettőjüknek átadta a “Dalárda Örökös Tiszteletbeli Tagságáról” szóló oklevelet. Ezen kívül fényképalbumot és egy közel fél méter átmérőjű tálat kaptak, melyen a Dalárdások képei láthatók. Utóbbit a Bartsch Zoltán, együttesünk szóló énekese adta át. Illésné Bene Judit születésnapját is megünnepeltük, így nem maradhatott el a virágcsokor és a szülinapi torta sem.

mini DSC 0458A Marcali Bajtársi Egyesület nevében Szentes István elnök személyes hangvételű hozzászólásában búcsúzott az Illés házaspártól, majd Bartsch Zoltánné köszönt el a feleségek, hozzátartozók nevében.

mini DSC 0479
A Dalárda tagjai az ünnepség végén, Tislér István zenéjére és Bognár György szövegére írt négy versszakos, külön erre az alkalomra írt dallal búcsúztak el az elköltözőktől.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.