Kultúrapártoló jegy

A Marcali Városi Kulturális Központ a város négy frekventált helyén információs táblákat üzemeltet, melyek rendeltetése elsősorban a lakosság tájékoztatása az aktuális kulturális eseményekről, másfelől pedig a rajtuk szereplő várostérképpel segít eligazodni a látnivalók, illetve a fontosabb közintézmények között.

A kultúra támogatásának lehetőségeként a Marcali Városi Kulturális Központ megjelenési lehetőséget biztosít a várostérképet övező felületen 15x20 (álló) és 20x15 (fekvő) centiméteres méretekben.

Ennek minimum értéke éves szerződésben 12.000 Ft/év/tábla (havi 1000 forint.) A matrica elkészítse az igénylőt terheli, felhelyezését az intézmény munkatársa végzi.

A Marcali Városi Kulturális Központ minden tábla után egy kultúrapártoló jegyet biztosít, mely az intézmény belépődíjas rendezvényeire (ideértve a mozifilm-vetítéseket is) egyszeri, ingyenes belépésre jogosít a szerződött időszakban.

A hat információs tábla megtalálási helye:

- Künzelsau tér

- Buszmegállónál a Dóra ABC fala

- Gomba – volt ABC előtt

- Piac tér

 

A szolgáltatás igénybevételével a kultúrapártolók nagyban hozzájárulnak Marcali város kulturális életének fellendüléséhez, nívójának emelkedéséhez.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.