Marcali Cafe

Hagyományosan Advent első szombatján várták a művelődési központ munkatársai kézműves foglalkozásra az alkotni vágyókat.

Értesítjük a tisztelt közönséget, hogy Kőhalmi Zoltán"Történjen bármi" című önálló estje új időpontban kerül bemutatásra a Marcali Művelődsi Házban. A elmaradt novemberi alkalomra megvásárolt jegyek a januári előadásra is érvényesek.

Mikulásvárás, adventi hangolódás, karácsonyi ajándékozás. A várakozás jegyében a téli ünnepkör hangulatait jeleníti meg a Művelődési Központ "Kultúrablaka" a Künzelsau téren.

A Marcali Művelődési Központ november 13-ra (szombatra) szervezi Garázsvásárát a piactér fedett részén, 7:00 - 12:00 óráig.

A Marcali Művelődési Központ 2021-ben is megrendezi Marcali egyesületeinek és civil szervezeteinek, baráti társaságainak játékos vetélkedőjét, a Nagy Korzó Csatát. A játékra 3 fős csapatok nevezhetnek.

A Marcali Művelődési Központ decemberben nyíló CIVIL’ART kiállítására várja a Marcaliban és a járásban élő amatőr alkotók munkáit.

A Marcali Művelődési Központ is csatlakozott az országos méretű "Madárbarát Magyarország" társadalmi szerepvállaláshoz!

A Művelődési Központ - a Marcali Múzeummal összehangolva - színes programokat kínált kicsiknek és nagyoknak az őszi szünetben.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei