Marcali Cafe

Az Országos Musical & Operett Kurzus Újévi operett gálájára válthattak jegyet az érdeklődők január második hétvégéjén, Marcaliban.

"Olasz szerelem" címmel került megrendezésre Máthé Zsolt önálló estje a Kulturális Korzó aulájában. Az énekes olasz slágerekből válogatott és adott elő eredeti és magyar nyelven.

A horvátkúti városrészben Göndics János Plébános meggyújtotta meg az adventi koszorú utolsó gyertyájának lángát péntek este. Dr. Mészáros Géza köszöntőjét követően a Bajtársi Dalárda és az Imre Sándor Szeretetszínház közös műsora került bemutatásra "A szeretet angyala" címmel.

A Marcali Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány szervezésében jótékonysági estet rendeztek a Művelődési Ház színháztermében 300 Mosoly címmel.

Három városrészben - Gyótán, Boronkán és Bizén - rendeztek falukarácsonyt vasárnap.

Péntek este a Művelődési Ház színháztermében rendezték meg a Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola és a Baglas Néptánc Egyesület közös karácsonyát.

A Hidas Frigyes Zeneiskola karácsonyi növendékhangversenyt rendezett csütörtök este.

"Mézes képek" címmel nyílt kiállítás a Kulturális Korzó Kortárs Galériájában. Nagy Józsefné mézeskalács-készítő munkáit Noé Kornélia népi iparművész ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. Közreműködött: Pintér József népi citerás.

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

E-Magyarország Pont

Elérhetőségek:

Marcali Városi Kulturális Központlogo 2015
8700 Marcali, Múzeum köz 5.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei

Feliratkozás hírlevelünkre...

Az alábbi űrlap kitöltésével iratkozhat fel, illetve le hírlevelünkről.