Marcali Cafe

Tisztelt Látogatóink! Oldalunk elköltözött. Az intézményünkkel kapcsolatos friss információkat a továbbiakban a www.marcaliprogramok.hu webhelyen érik el.

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a július 30-i színházi előadás a szabadtéri színpad helyett a Művelődési Ház színháztermében kerül megrendezésre!

Július 29-én pénteken 16:00-18:00 óráig a „Papagáj” lakótelep játszóterére települ ki Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. utazó szolgáltatása.

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft., valamint a Marcali Önkormányzat által szervezett nyári napközis táborok hatodik turnusa július 18-23 között valósult meg a Kulturális Korzóban.

The Bits koncert várta a beat zene rajongóit szombat este a Művelődési Ház színháztermében. A Beatles emlékzenekar a legendás formáció legnagyob slágerereiből válogatott egy estre valót.

Simon Éva festményeiből nyílt kiállítás a fenti címmel július 6-án, a Kulturális Korzó Amatőr Alkotók kiállítóterében.

Petőfi Sándor, a magyar költészet egyik legkiemelkedőbb alakja 1823 január 1-én született. A „Petőfi-emlékév 2022-2023” keretében a Marcali Művelődési és Szabadidő Nonprofit Kft. meghívására, a Kávészünet zenekar tartott verses-zenés irodalomórát gyerekeknek a Bernáth Aurél Galéria udvarán.

A Nyáresti programok a szabadtéri színpadon programsorozat keretében Robert Thomas Nyolc nő című bűnügyi komédiáját mutatták be szombat este Marcaliban. A Garabonciás Színtársulat előadásában – a nagy hőségre való tekintettel – a Művelődési Ház színháztermében tekinthette meg a közönség.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.