Marcali Cafe

Január 22-e a Magyar Kultúra Napja. E jeles ünnepre a város kulturális intézményei ünnepi programmal várták a Kulturális Korzóba az érdeklődőket.

A 2019/2020-as évad felnőtt bérletes színházi előadások januári alkalmán a közönség Moravetz Levente "Jöhetsz, drágám!" című darabját tekinthette meg. A művet a HadArt Színház művészei vitték színre.

A Művelődési Központ 2019/20-as Gyermekbérletes előadássorozatának januári alkalmán a GörbeTükör Színház művészei mutatkoztak be Marcaliban. A társulat az "A kiskakas gyémát félkrajcárja" című mesejátékot mutatta be.

„Az Érik a szőlő- Marcali éléskamrája” projekt keretében, felnőtteknek hirdetett kézműves foglakozásokat a Marcali Művelődési Központ. A kilenc alkalomból álló klubfoglalkozás negyedik alkalmára január 15-én került sor.

Újévköszöntő túrával nyitotta 2020-at a Marcali Fotókör. A tagok a szokásos klubfoglalkozás helyett a természetben tartották első összejövetelüket.

December 12. és 14. között a Művelődési Központ első alkalommal várta Adventi Társasjáték Ünnep és Vásárárra a családokat. A város adventi rendezvénysorozatához kapcsolódva az intézény három nap késő estig fogadta a közös játékra és kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket.

Grim Mária nemezkészítő alkotásaiból nyílt kiállítás a Kulturális Korzó Kortárs Galériájában. A tárlatot Pinke Miklós festőművész ajánlotta a jelenlévők figyelmébe. A megnyitón közreműködött Keszei Jana tangóharmonikán.

A 2019/20-as színházi bérletes előadássorozat első alkalmán a Pesti Művész Színház mutatkozott be Marcaliban. A Luxemburg grófja című nagyoperettet mutatták be telt ház előtt.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei