Marcali Cafe

A Badacsonytomaj Város Önkormányzat Kulturális Intézménye meghívására szeptember 12-én a “Badacsonyi Szüret” rendezvényen vett részt a Marcali Bajtársi Dalárda.

Szeptember 11-én a Marcali Bajtársi Dalárda két rendezvényre is meghívást kapott.
Kora délután Öreglakon, a falunap kulturális programjában lépett fel az együttes, ahol egy katona, majd egy bordalos csokrot adtunk elő.

A Marcali Művelődési Központ szeptember 11-re (szombatra) szervezi Garázsvásárát a piactér fedett részén, 7:00 - 12:00 óráig.

A Mesztegnyői Honi Hagyományőrző Egyesület most ünnepli megalakulásának 60. évfordulóját

A megújult és megszépült Rákóczi utca volt a helyszíne az „Érik a szőlő” őszi fesztiválnak Marcaliban.
A rendezvény központi témája a helyi termék, annak háztáji feldolgozása és a hozzá kapcsolható szakmák népszerűsítése volt a kulturális hagyományok ötvözésével.

A Künzelsau téren berendezett Kultúrablak ezúttal a gazdaasszonyok éléskamrájába ad bepillantást, a helyi termékek feldolgozására épülve.
Marcaliban tradíció a mezőgazdasági termelés, a szőlőhegyi gazdálkodás, ami mellett egyre erősödik a sokszínű kistermelői tevékenység.

Ismét sikeres szereplést tudhat maga mögött a Marcali Bajtársi Dalárda.

Nemzeti ünnepünk alkalmából augusztus 20-án, este 19 órakor került sor a Szabadtéri színpadon Szabó-Szilágyi Éva és Gulyásik Attila operaénekesek zenés estjére.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei