Marcali Cafe

Újranyitott a Kulturális Korzó épülete. A Művelődési Központ az alkalomra ingyenes nyílt napot szervezett, melyen a családok ismét birtokba vehették az épületet.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020 március 11-én kihirdetett veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló 282/2020 ( VI.17.) Kormányrendelet értelmében zárt helyen vagy szabadtéren tartott kulturális rendezvény 500 fő alatt megtartható.
Közművelődési intézményünk, a Marcali Művelődési Központ valamint telephelyeink, a Civil Szervezetek Háza, valamint a városrészi közösségi házaink, Horvátkút, Boronka, Bize, Gyóta, nyitva állnak a látogatók előtt 2020. június 24-tól.

A műfaji sokszínűség jegyében szervezte meg a Művelődési Központ a Marcali Nyár elnevezésű programsorozatát, mellyel nyári estéken várta az érdeklődőket az Európa park szabadtéri színpadához. Sajnos a járványügyi helyzet miatt a program idén elmarad. A Marcali Művelődési Központ - internetes „Kultúrszemle” keretében idézi fel – az elmúlt öt évből válogatva - a Marcali Nyár hangulatát.

Hamarosan újraindulnak a Korzó táborok. A Marcali Művelődési Központ internetes „Kultúrszemle” keretében idézi fel – az elmúlt öt év tükrében – a nyári Korzó táborok pillanatait.

A Marcali Művelődési Központ Korzó nyári napközis táborokat szervez 3 turnusban!

A Marcali Művelődési Központ - internetes „Kultúrszemle” keretében idézi fel – az elmúlt öt év tükrében – a városi fürdőben megrendezett nyárindító programokat

2020-ban május 30-án lett volna a gyereknap az Európa parkban. Sajnos a járványügyi helyzet miatt a program idén elmarad. A Marcali Művelődési Központ - internetes „Kultúrszemle” keretében idézi fel – az elmúlt öt év tükrében - a városi gyereknapokat.

Szeret kincseket találni régi-új holmik között? Nincs hova tennie feleslegessé vált kacatjait? Van megoldás! A Marcali Művelődési Központ újra indítja a Garázsvásárt a piactér fedett részén havi egy alkalommal.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei