Marcali Cafe

A Marcali Nyár progamsorozat keretében Palotás Ágnes és Hurkó József lépett színpadra és repítette el az érdeklődőket az operett világába. "Legyen a Horváth kerten, Budán!" című műsorukat tánckar kísérte.

Szombat délután a Pyrgos Görög Zenekar és Néptác Együttes mutatkozott be Marcaliban. Az autentikus görög népzene követei délután a Mester Étterem előtti parkolóban, este pedig a Szabadtéri Színpadon adtak műsort. Estjüket táncház zárta. 

Július 08-án Somogyfajszon, a festői szépségű horgásztónál került megrendezésre a Marcali Bajtársi Egyesület hagyományos, féléves munkát értékelő családi rendezvénye.

A Marcali Nyár programsorozat keretében Gregor Bernadett és Csengeri Attila adott műsort "Jöjj kedvesem..." címmel az Európa park szabadtéri színpadán.

Főzőversennyel, vásári hangulattal és játszóházzal vette kezdetét az idei Gombai Forgatag. Kilenc csapat indult a megmérettetésen, a legjobbnak a Marcali Szépasszonyok étke bizonyult. A díjakat dr. Sütő László polgármester és Varga Zoltán önkormányzati képviselő adták át.

Meretei Anikó Sydonia festő „Lásd mindenben a szépet” című kiállítása nyílt meg az Amatőr Alkotók kiállítóterében. A festményeket Vigmondné Szalai Erika igazgató köszöntőjét követően maga az alkotó ajánlotta a jelenlévők figyelmébe.

Falunapot tartottak Horvátkúton. A városrészi mulatságot dr.Sütő László polgármester és dr. Mészáros Géza önkormányzati képviselő köszöntőjét követően a Baglas Néptánc Együttes táncbemutatója nyitotta meg.

A Marcali Nyár programsorozatának nyitókoncertjén Batánovics Lili lépett színpadra a True Smile Jam Band zenészei által kísérve.

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

E-Magyarország Pont

Elérhetőségek:

Marcali Városi Kulturális Központlogo 2015
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei

Feliratkozás hírlevelünkre...

Az alábbi űrlap kitöltésével iratkozhat fel, illetve le hírlevelünkről.