Marcali Cafe

Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulójára emlékezett a város. Beszédet mondott Kerner Krisztina a Siófoki SZC Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája igazgatója.

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulójának jegyében, "Hősök, csaták, relikviák" címmel nyílt tárlat a Marcali Múzeumban.

Nőnap alkalmából - Ábrahámtól Zerkovitzig címmel - operettválogatással kedveskedtek a hölgyeknek az aStúdió vendégelőadói.

R. Soltész Boglárka "Bronzbogár" Érzés-szervek című fotógrafika kiállítása nyílt meg a Kulturális Korzó Kortárs Galériájában.

 

A Filharmóniabérletes előadássorozat márciusi alkalmán a Talamba együttes tagjai tartottak zenetörténeti bemutatót az őskortól napjainkig a Műelődési Ház színhátermében.

A Mesepark óvoda Méhecske csoportja próbálta ki csütörtökön délelőtt a csokigyurmázást a Kulturális Korzóban. A foglalkozás keretében rajzos videón megnézték, hogyan lesz a kakaóbabból csokoládé, majd a csoki alapanyagú gyurmából különböző figurákat készítettek.

A Múzeumi Tudományos Esték XVI. alkalmán 1848-49-hez vezető út Pillanatképek a reformkori Magyarországról címmel tartott előadást Dr. habil. Majdán János egyetemi docens.

A Marcali az Otthonunk Egyesület gyermekrajzpályázatának eredményhirdetésére és a pályázott képekből készült kiállítására várták az érdeklődőket szerda délután a Kulturális Korzóba.

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

E-Magyarország Pont

Elérhetőségek:

Marcali Városi Kulturális Központlogo 2015
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei

minositett kozm int fekete

Feliratkozás hírlevelünkre...

Az alábbi űrlap kitöltésével iratkozhat fel, illetve le hírlevelünkről.