Marcali Cafe

A „Kultúra fotókon” kihívás áprilisi kiemelt témája Marcali várossá nyilvánításának évfordulója. Várunk 1977 – től napjainkig bármilyen saját fotót, ami a várossá nyilvánításhoz kapcsolódó nyilvános ünnepségről, eseményről készült, amit online kulturális programunk részeként felhasználunk.

A Marcali Művelődési Központ elindítja fotógyűjtő kulturális kihívását. A cél, hogy közösen, Önökkel együtt létrehozhassuk Marcali internetes kulturális fotóalbumát. A gyűjtés év végéig tart. A fotókat időrendben és témák szerint rendszerezzük majd.

Ha átlépsz a tükrön, egy másik korba kerülsz a fantáziád segítségével!
Kőszeghy Csilla meseillusztrátor rajzát színezd ki , és írj hozzá egy történetet, amit otthon felolvashatsz a testvérednek vagy a szüleidnek!
Jó időtöltést gyerekek!

A Kulturális Korzó Kortárs Galériájában tekinthető meg az a kiállítás, amelyen mesekönyv illusztrátorok rajzai láthatóak. Aki nem tudta megnézni a tárlatot, kedvcsinálóként egy válogatást nyújtunk át.Vidd az egér kurzorát a képek fölé és máris áthatod, melyik képet, melyik pajtás készítette!

A Marcali Művelődési Központ és a TársasBázis közössége alkotói pályázatot hirdet alsó és felső tagozatos diákok részére az alábbi témakörben:

Kedvenc társasjátékom

A Bóbita Óvoda Katica csoportja látogatott el a Kulturális Korzóba, hogy a képzőművészet iránti érzékenyítő foglalkozáson vegyen részt , a Művelődési Központ szakembereinek vezetésével.

Alessandro Capone és Rosario Galli "Nő a tét" című zenés vígjátékát láthatta a közönség szerda este a Művelődési Ház színháztermében. A darabot  a Gergely Theáter mutatta be Gergely Róbert rendezésében.

Az „ Érik a szőlő- Marcali éléskamrája” projekt keretében kilenc foglalkozásból álló kézműves szakkört hirdetett felnőtteknek a Marcali Művelődési Központ.
A szakkör hatodik foglalkozására március 09-én került sor a Kulturális Korzóban.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei