Marcali Cafe

A Múzeumi Tudományos Esték programsorozat keretében Segyevy Dániel geográfus tartott előadást a Kulturális Korzó mozitermében.

Brandon Thomas - Aldobólyi Nagy György - Szenes Iván Charley nénje című zenés bóhózatát láthatta a közönség kedd este a Művelődési Ház színháztermében. A 2016/17-e színházi évad záró előadásán a Pódium Színház lépett színpadra.

Felnőtt Farsangot rendeztek a Kulturális Korzó aulájában. Az mulatságra ismert film-, illetve rajzfilmszereplők bőrébe bújt jelmezeseket vártak. A jelmezverseny mellett filmes kvíz és szinkronizáló verseny várta az érdeklődőket. Közreműködött: a Bale-seen zenekar.

Ruprech Judit fotóművész kiállítása nyílt Áthaladóban címmel a Kulturális Korzó Kortárs Galériájában. A kiállított képeket Zsirai Tibor, a Kulturális Központ munkatársa ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.

Időszaki kiállítás nyílt Széchenyi-emlékek nyomában Európában címmel a Kulturális Korzó Városi Galériájában.

Dr. Mészáros Géza Mi lesz veled Európa? - A migráció egyik másik arca címmel tartott előadást a Kulturális Korzó mozitermében.

A kulturális értékek változásairól beszélve nyitotta meg Marcaliban a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepséget Sütő László polgármester. A költészet világából merített ünnepi műsorban Lauer Péter költő, zenész saját megzenésített verseit adta elő, valamint „Van egy népem” címmel, magyar költők verseiből hallhatott összeállítást a közönség Kurucz Ádám Konrád versmondó nagy sikerű tolmácsolásában.

A 2016/17-es gyermek színházi évad második előadásán Carlo Collodi Pinokkió című meséjének átdolgozását mutatták be az Imre Sándor Szeretetszínház tagjai.

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

E-Magyarország Pont

Elérhetőségek:

Marcali Városi Kulturális Központlogo 2015
8700 Marcali, Múzeum köz 5.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei

Feliratkozás hírlevelünkre...

Az alábbi űrlap kitöltésével iratkozhat fel, illetve le hírlevelünkről.