Kezdőlap

Következő programok

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény

Korzó Kaland

 

×

Megjegyzés

Nincs kiválasztva kategória, vagy a kategória nem tartalmaz elemeket

GasztroPercek Madarász Ildikóval

cafe gasztro 05
Március 13-án tartotta volna interaktív gasztro műsorát Madarász Ildikó a Kulturális Korzóban. Miden más programmal együtt ezt az előadást is törölni kellett, ami természetesen csak elhalasztást jelent.


Az elmaradt főzőprogram témája az ezerarcú kelt tészta lett volna, melyben nem csak az elkészítést, hanem a fonási technikákat is módunk lett volna megtanulni.
Ugyanakkor Ildikó szerencsére amúgy sem szeret tétlenkedni, így gyorsan feltalálta magát otthon is, és - az internetnek hála - az érdeklődőket, tanulni vágyókat nem hagyja cserben. Bár az interaktivitás nem kivitelezhető online, de a tőle megszokott profi előadásmóddal, közvetlen és vidám hangulatban mutatja be azokat az ételeket, melyeket könnyű elkészíteni pár, szinte csak tartós hozzávalóból.
Madarász Ildikó Karantén Menza című videóit bárki nyomon követheti a you tube-on, de intézményünk honlapjáról és közösségi oldaláról is könnyen megnézhetőek a karantén konyha rövid bemutatói.
Ahogy mi is, úgy Ildikó is nagyon szomorú volt, amiért elmaradt a gasztro műsora, de nagyon várja és reméli ő is, hogy mielőbb újra találkozhatunk személyesen. Addig pedig kárpótolhat minket az online Karantén Menza, melynek keretében a marcali közönségnek is küldött egy kedves üzenetet.
Jó főzőcskét kívánunk mindenkinek otthon!

 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.