Marcali Cafe

Június utolsó hétvégéjén immár ötödik alkalommal rendezte meg fotótáborát a Marcali Városi Kulturális Központ. Az alkotói hétvége témája idén a néptánc volt. A résztvevők a Baglas Fundamentum Táncegyüttes, a Baglas Néptánc Egyesület, illetve a Buzsáki Boszorkányos Néptánc Egyesület táncosairól készítettek felvételeket.

A tábor vendégelőadója szombat este Vancsó Zoltán fotóművész volt, akinek Állófilmek című zenés slideshow-ját nézhette, hallgathatta meg a közönség.

Vasárnap délelőtt Dusha Béla fotóművész „Látva lássatok!” címmel tartott előadást a Kulturális Korzó mozitermében, majd a Buzsáki Tájház területén gyakorlati tanácsokkal is ellátta a jelenlevket.

A tábor során készült képekből 2017. szeptember 2-án a Kulturális Korzó folyosógalériáján, 2017. augusztus 13-án pedig a Buzsáki Faluház közreműködésével Buzsákon nyílik kiállítás.

A programsorozat megvalósítását a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.