Marcali Cafe

A magyar kultúra napján közművelődési szakmai díjakat adott át Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár Budapesten.

A Zeneakadémián rendezett ünnepségen a Csokonai Vitéz Mihály-díj alkotói kategóriájában részesült Wenczel Imre drámapedagógus, míg a Csokonai Vitéz Mihály-díj közösségi kategóriájában az Andor Ilona Baráti Társaság Kodály Kórusa Egyesületet és a sárospataki Művelődés Háza Kamarakórusa tevékenységét ismerték el.

Emellett átadták a Közművelődési Minőség Díjat és a Minősített Közművelődési Intézmény címet is, mely címet a Marcali Városi Kulturális Központ második alkalommal nyert el. A kitüntetés azoknak a közművelődési intézményeknek adományozható, amelyek pályázott kategóriájukban a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Marcali három kategóriában (művelődő közösségek, kiállítások rendezése és rendezvényszervezés) nevezett, a minősített címet mindháromban meg is szerezte.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.