Marcali Cafe

Két kiállítás nyílt egy napon a Kulturális Korzóban. A Kortárs Galériában Kozma István festőművész képei, az Amatőr Alkotók kiállítóterében Dákai György bőrdíszműves munkái kerültek kiálltásra.

A tárlatokat T. Molnár Gertrúd, a kulturális központ igazgatóhelyettese ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A megnyitón közreműködött: Harangozó Barnabás és Takács Gábor Bence néptánc szólista.

A megnyitón résztvevők közt - a család felajánlása nyomán - kisorsolásra került Dákai György egy alkotása is.

Míg Kozma István képei Markhard Zsolt magángyűjteményének anyagából kerültek bemutatásra, Dákai György munkáit családja ajánlotta fel, emlékkiállítás rendezésével tisztelegve emléke és munkássága előtt.

A kiállítások szeptember 2-ig látogathatók.

További cikkek:

Marcali Portál - A Kulturális Korzóba látogatott a kéthelyi Nyitott Klub tagságaMarcali Portál - A Kulturális Korzóba látogatott a kéthelyi Nyitott Klub tagsága

TAVI TV - Kiállítás megnyitók.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.