Marcali Cafe

Egy egyéni, egy csoportos és egy meglepetés minikiállítás, valamint egy vetítéssel egybekötött előadás várta az érdeklődőket csütörtök délután a Kulturális Korzóban. A programok közös nyelve a fotográfia volt. A kiállítók, előadók fényképeken keresztül meséltek - mind más-más módon - a képkészítéshez való viszonyukról.

A Korzó Városi Galériájában Szombat, vasárnap címmel nyílt magazinkiállítás a VI. Marcali Fotótábor során készült felvételekből. A folyosógalérián György Erika mutatkozott be Punktum című anyagával. Az Amatőr Alkotók kiállítóterében az idei Fotómanó tábor résztvevőinek munkáiból, élményanyagából kaphatott ízelítőt a közönség.

A nap zárásaként Ujhelyi Zsolt aktfotóssal beszélgethettek az érdeklődők a Korzó mozitermében. A beszélgetést az alkotó által készített felvételek vetítése színesítette.

További cikkek:

Marcali Portál - Főszerepben a fotográfia 2018

TAVI TV - Főszerepben a fotográfia 2018

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.