Marcali Cafe

Hagyományosan a Kölökparádéval vette kezdetét a 2019-es szezonnyitó a Városi Fürdőben. A közös tornát követően a 24 általános iskolás csapat ügyességi és sorversenyekben mérte össze tudását a szabadidőközpont területén.

A Kölökparádéval párhuzamosan zajlott az ugyancsak hagymányos főzőverseny, melynek zsűrzizését idén a Budapesti Séfklub - Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének mesterszakácsai vállalták el. A legjobb főzőcsapatnak járó elismerést a Gólya utca csapata nyerte. Különdíjban részesült a Művelődési Központ Korzó csapata.

Új elemként, a Dél-Dunántúli Termálfürdők Egyesületének szakemberei a mindennapi higéniáról, a termál-, ásvány- és gyógyvizek használatáról és hatásairól tartottak előadást. Mellettük a Marcali Prevenciós és Egészségfejlesztéi Iroda munkatársai ingyenes vérnyomás- testzsír- és vércukorszint méréssel, újraélesztési bemutatóval várták a rendezvényen résztvevőket.

Az eredményhirdetéseket követően zumba, vizitorna, bűvész-show, interaktív mesejáték, üvegfestő-, kézműves foglalkozások, társasjátékok, kisvonatozás, vizidodzsem, kismotorok és retro kisautók színesítették a kínálatot.

A napot a Nyughatatlan zenekar koncertje zárta.

További cikkek:
Marcali Portál - Szezonnyitó
Marcali Portál - Kölökparádé (1)
Marcali Portál - Kölökparádé (2)
Marcali Portál - Kölökparádé (3)

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.