Marcali Cafe

December 12. és 14. között a Művelődési Központ első alkalommal várta Adventi Társasjáték Ünnep és Vásárárra a családokat. A város adventi rendezvénysorozatához kapcsolódva az intézény három nap késő estig fogadta a közös játékra és kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket.

Míg a délelőtti órákban inkább szervezett iskolai csoportok vették igénybe a szolgáltatásokat, délután és este már szülőkkel érkeztek a gyerekek.

A TársasBázis napijegy megváltásával a korlátlan játékhasználat mellett a játéknyereményekért folyó kincsvadászatra és a Művelődési Központ gyerekeknek szóló, Télünnep címet viselő szabadulószobájába is belépőt nyertek a résztvevők.

A csütörtöki Dobble bajnokság nyertese egy eredeti Dobble360 készletet vihetett haza.

Pénteken az Év Társasjátéka verseny közönségkedvence, a Castle of mind alkotói mutatták be játékukat és szerveztek minibajnokságot a Korzó aulájában.


Szombaton filmvetítés, Xbox és további játékbemutatók várták az érdeklődőket.

A Társasjáték Ünnep ideje alatt a Művelődési Központ szabadulószobája, az Auroom éjszakai játék lehetőségét kínálta játékosainak. A társasjátékvásár a Somi Játék támogatásával valósulhatott meg.

A gyerek szabadulószoba - az érdeklődésre való tekintettel - december 16. és 20. között is nyitva tart, a Kulturális Korzó nyitvatartási idejében. Az Auroom - előzetes bejelentkezés alapján - a két ünnep között is várja a játékosokat. Bejelentkezni csoportoknak a 85/510-448-as telefonszámon lehet.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei