Marcali Cafe

Szmájlik díszítőelemként. Ennek jegyében készítettek hangulatjeleket a Mesterségem címere elnevezésű szakkör gyerek résztvevői.

A Kulturális Korzó foglalkoztató termében kialakított kreatív műhelyben más-más hangulatú szmájlikat készíthettek el az érdeklődők. Különböző kézműves technikákkal, alapanyagokból, a szmájlik jellegzetes formáinak felhasználásával dolgoztak. A gyerekek szinte a szmájlik egész skáláját felvonultatták, egyrészt a megadott minták alapján, másrészt kreatívan, a tetszésükre formált díszítéssel és színekkel. A legnagyobb sikere a nevető szmájlinak volt.

A foglalkozás az "Érik a szőlő" - Marcali éléskamrája" projekt keretében helyi hagyományhoz kötődik. A Marcali Művelődési Központ rendszeresen szervez kézműves tábort gyerekeknek, melynek népszerűsítő jelképe egy napocskás szmájli.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei