Marcali Cafe

Fábián Lászlóné, Éva gyermekkora óta szívesen kézimunkázik. A kötésre és a horgolásra még édesanyja tanította meg, később a makramézás nyújtott sok örömet számára.

Több, mint egy évtizeddel ezelőtt egy súlyos betegség után, önterápiaként kezdett el intenzíven kézműveskedni.

Egy budapesti workshop alkalmával ,amin résztvett, a papír és a tapéta újrahasznostását sajátította el, aminek segítségével , speciális hajtogatási technikával lehet táskákat készíteni.

A másik újrahasznosításból eredő kreatív elfoglaltsága a kávékapszulábó készült ékszerek elkészítése.

Az elmúlt években a Kulturális Korzó Amatőr Alkotók kiállítóterében is bemutatta sokoldalú kreatívitását. Új és új inspirációk révén, nagy örömmel készít ékszereket, dísztárgyakat, táskákat, kiegészítőket!

Továbbra is várjuk a Kreatív Nagyiktól az alkotásaikról küldött fotókat a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. címre, és kérjük, hogy pár mondatot írjanak magukról, és arról, hogy miért vonzó számukra a hobbyjuk.

 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.