Marcali Cafe

Advent negyedik hétvégéjén utoljára akcióztak a Korzó Manók.
Az utolsó, és egyben legnehezebb manó kereső játékra a Béke parkban került sor. A gyermekeket sok sok manócska várta, akik között ismét voltak olyanok, akiket haza is lehetett vinni. Igaz, hogy egy betűs manó ismét elkóborolt, de azért így is ki lehetett találni a feladványt.
Nagy örömmel tölti el a szervezőket, hogy ilyen sok lelkes gyermek vett részt a manó kereső játékban, ami nem csak a Kultúrablak és a Jézuska postaládája projektekhez, de a városi dekorációkhoz is jól illeszkedett. A gyermekek és családjaik Advent minden hetében szép élményekkel gazdagodhattak.
A szervezők legalább annyira élvezték a Korzó Manók akcióját, mint a gyerekek, és köszönik a szülők partnerségét, a fotókat és a kedves szavakat!
A manó kereső játék megfejtésével a Művelődési Központ dolgozói mindenkinek Áldott, békés karácsonyt kívánnak!

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.