Marcali Cafe

Öt éve, 2011. június 10-én adták át a Kulturális Korzó épületét. A jubileum alkalmából a Kulturális Központ és a Marcali Múzeum egész nap programokkal várta az érdeklődőket.

Délelőtt a gyerekeket a moziteremben filmvetítés, a múzeumi foglalkoztatóban pedig kézműves foglalkozás várta Múzeumi osztálytalálkozó 2012-2016 címmel. Később a Noszlopy iskola tanulói rajzolták meg óriásképek formájában korzós élményeiket, melyek a Korzó aulájában kerültek kiállításra.


Délután az Amatőr Alkotók kiállítóterében Kovács György keramikus emlékkiállítása nyílt meg. A kiállított munkákat dr. László Alfrédné ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.


Ezt követően a Kulturális Korzó teraszán nyílt kiállítás Teraszkiállítás - 5 éves a Kulturális Korzó címmel. Dr. Sütő László polgármester ünnepi köszöntőjében elevenítette fel az épület történetét.

 

A moziteremben Biró Zoltán A kard nyomában című regényének bemutatójára került sor.


A napot filmvettés zárta.


További cikkek:
Marcali Portál - 5 éves a Korzó

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.