Marcali Cafe

Június 26-án a Marcali víztározónál tartotta, a most már hagyományosnak mondható, családibarát piknikjét a Marcali az Otthonunk Egyesület. A ragyogó időben és kiváló hangulatban megtartott rendezvényen közel kettőszáz egyesületi tag, családtag, szimpatizáns és meghívott vendég vett részt. A megnyitó 10.00 órakor kezdődött, ahol Kiss Lajos egyesületi elnök és dr. Sütő László polgármester köszöntötte a jelenlévőket.  A horgászversenyre 47 fő, a főzőversenyre 10 csapat jelentkezett. A délelőtt a gyermekek játékos sportvetélkedőn vettek részt. A családi piknik résztvevői a nap folyamán bepillantást kaptak egy olyan vidék életébe, amely a nyilvánosság előtt nincs megnyitva.

A horgászverseny végeredménye:

Felnőtt kategória I. helyezett: Bödő Lajos

Felnőtt kategória II. helyezett: Dr. Páhi Imre

Felnőtt kategória III. helyezett: Korosi Péter

Ifjúsági kategória I. helyezett: Ifj. Gadácsi Norbert

Ifjúsági kategória II. helyezett: Bihari Barna

Ifjúsági kategória III. helyezett: Ifj. Bödő Lajos

A főzőcsapatok kitettek magukért, a szigorú és mindig nehéz helyzetben lévő zsűri /elnöke: Salamon Györgyné/, a kóstolások után úgy döntött, hogy minden csapatot elismerésben részesít! A főzőverseny győztese az 1. választókerület csapata lett /képviselő és mesterszakács: Fekete Lajos/, a rendkívül finom “vargányás szürke marha lábszár pörkölt, medvehagymás újburgonya” menüvel.

Az egyesület elnöksége ezúton is köszönetet mond támogatóinak: Tógazda Halászati Zrt., Industrie Elektric kft., Marcali Kenyérgyár, Marcali Agro kft. /Varga László/, Horváth László vállalkozó, Nemes Endre vállalkozó, TAVI TV., MOTTE önkormányzati képviselői, Bőszné Kiss Katalin, Hosszú András.

További képek:

Marcali Portál - MOTTE rendezvény

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei