Marcali Cafe

Második alkalommal került megrendezésre a gombai Településrészi Munkacsoport által szervezett "Falunap". A délelőttre meghirdetett főzőversenyre tizenöt csapat nevezett, legjobbnak a zsűri ítélete alapján babgulyásával az Agrogreen Trading Kft. csapata bizonyult.

Második helyen bertyárgulyással a Dégi pince csapata, a dobogó harmadik fokán pedig a Back Out csapata pörkölt zsemlegombócvariációkkal fantázianevű fogása végzett. Különdíjat kapott Jankó konyhája a szegedi gulyásért.

Délután dr. Sütő László polgármester ünnepélyes megnyitóját és a főzőverseny eredményhirdetését követően játszóház, ugrálóvár, arcfestés, íjászkodás, pónilovaglás, lovaskocsikázás várta a gyerekeket. Fellépett a Con Classe Trió, a Bajtársi Dalárda, Ribizli bohóc, az Eraklin Táncklub és Gazda Tamás. A pihenő és étkezősátrak mellett felállított kirakodóvásár is fokozta a vásár hangulatot.

A településrész új látványossággal is gazdagodott. A Marcali GAMESZ segítségével virágóra került a rendezvényhelyszín bejáratához, mely mellé a későbbiekben pihenőhely kialakítását is tervezik.

További cikkek:

Marcali Portál - Gombai Forgatag

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei