Marcali Cafe

Fotó: Gálovics Márk

Ha végre itt a nyár, az ember strandra jár. Ezt tették a Kulturális Központ fotótáborának résztvevői is. A táborban más településen alkotó fotósokat, fotóművészeket, alkalmazott fotográfusokat, fotóriportereket látott vendégül a Kulturális Központ és a Marcali Fürdő.

Az eredmény a Kulturális Korzó Folyosó galériáján látható. A már 4. éve megrendezett tábor célja Marcali népszerűsítése, egyben egy felhívás: Marcalinak is meg vannak azok az értékei, amitől élhető, szerethető város.

Az idei tábor témája a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont volt. A 11 fotós - Amfer Tamás, Bíró Gábor, Gálovics Márk, Havasi Gábor, Ottófi József, Polgári Péter, Ruprech Judit, Szellő Gábor, Tóth Bernadett, Ujhelyi Zsolt, Zsirai Tibor -, a fürdő építészeti jellegzetességein túl a fürdő éppen zajló sport és kulturális rendezvényeiről is készített képeket.

A kiállítást Vigmondné Szalai Erika, a kulturális központ igazgatója ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A válogatás szeptember 12-ig látogatható.

További cikkek:

Marcali Portál - Strandképek

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei