TÁMOP- 3.2.3/A-11/1

kezdokep

Az EFOP-1.5.3-16-2017-00107 Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben, Marcali és Lengyeltóti-Somogyvár térségében című nyertes projekt egyik eleme az egészségtudatosság fejlesztése, és a járványügyi ismeretek bővítése volt gyermekek és a felnőtt korosztály körében.

A marcali Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ megbízásából a Marcali Művelődési Központ is bekapcsolódott a projekt szakmai megvalósításába, a járványügyi ismeretek minél szélesebb körű megismertetésével.

A művelődési központ munkatársai az egészségtudatosság fejlesztését szem előtt tartva,figyelemfelkeltő plakátokkal és gyermekeknek , felnőtteknek készült oktatófilmekkel hívják fel a figyelmet arra, hogy a járvány ellen milyen módon lehet védekezni, s melyek azok az alapvető higiéniai szabályok, amiknek a betartása elengedhetetlen a járvány megfékezésére.

Az otthonról tanuló diákok élete a járvány miatt szüleikkel együtt nagyon megváltozott, az új élethelyzet a járványügyi szabályok betartására készteti a kicsiket és a felnőtteket egyaránt. Az elkészült ismeretátadó videófilmekben az egészségügyi szabályok széleskörű megismertetése és betartatása kerül bemutatásra, közérthető módon, a gyermekeknek életkori sajátosságaik figyelembevételével.A kampány szlogenje:

Mindenki Egyért: Az Egészségért

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.