Kezdőlap

Következő programok

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény

Korzó Kaland

 

×

Megjegyzés

Nincs kiválasztva kategória, vagy a kategória nem tartalmaz elemeket

IMG 2386

A Marcali Művelődési Központ kezdeményezésére karácsonyi ajándék doboz akció került meghirdetésre a Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ fenntartásában lévő Noszlopy utcai Idősek Otthona lakói számára.

A felhíváshoz csatlakoztak városunk kulturális intézményei is. A Marcali Művelődési Központ, a Marcali Múzeum, és a Berzsenyi Dániel Városi Könyvtár dolgozói egyéni adományaikkal, személyre szabottan szerették volna még emlékezetesebbé tenni az otthonban élő 22 szépkorú karácsonyát.

IMG 2379

A „szeretet dobozok” elkészítéséhez több magánszemély is csatlakozott adományával.

IMG 2389

A szervezők nevében köszönjük az egyéni magánfelajánlóknak és társintézményeinknek, hogy ajándékaikkal meghitté teszik majd az ünnepi pillanatokat az idősotthon lakói számára.
Az összegyűlt adományokat T. Molnár Gertrúd, a Marcali Művelődési Központ mb. igazgatója adta át a SZESZK épületében Hartal Katalin igazgatónőnek és Bereczk Bernadettnek, az Idősek Otthona szakmai vezetőjének.

IMG 2383

A járványügyi szabályok és óvintézkedések betartásával az ajándék dobozok tartalmának karácsonykor, a szeretet ünnepén örülhetnek majd a Noszlopy utcai idősotthonban élő szépkorúak.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.