Marcali Cafe

Két kiállítás és egy vetítéssel egybekötött előadás várta az érdeklődőket szombat délután a Kulturális Korzóban. A programok közös nyelve a fotográfia volt, a kiállítók, előadók fényképeken keresztül meséltek, mind más-más módon a képkészítéshez való  viszonyukról.

A Korzó Városi Galériájában Bálint Pál természetfotós "Szeretem a természetet" címet viselő kiállítása nyílt meg. A tárlatot Lengyák István galériavezető pedagógus, a Magyar Kultúra Lovagja ajánlotta a jelenlévők figyelmébe. Az Izland természeti szépségeit bemutató, verses idézetekkel kísért anyag október 03-ig tekinthető meg.

A Korzó folyosógalériáján válogatáskiállítás nyílt az V. Marcali Fotótábor során készült felvételekből. A megnyitón közreműködött a Baglas Néptánc Együttes. Az tárlat ugyancsak október elejéig látgatható.

A nap zárásaként a Kanizsa Fotóklub tagjai - Kovács Krisztián, dr. Simán László és Varga Szilárd - zenés vetítésen mutatták be olaszországi és norvég fotótúráik során készült képeik legjavát, majd beszélgettek a közönséggel élményeikről, az utazások során szerzett tapasztalatokról a Korzó mozitermében.

További cikkek:
Marcali Portál - Fotókiállítások megnyitói

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.