Kezdőlap

Következő programok

09
dec.
Kulturális Korzó
Idő: 16:30

11
dec.
Piac tér
Idő: 07:00

11
dec.
Boldog II. János Pál Pápa tér
Idő: 17:00

18
dec.
Boldog II. János Pál Pápa tér
Idő: 17:00

Korzó Kaland

Aktuális kiállítások

Programok - plakátok

Keresőjáték web2

A Művelődési Központ szabadtéri keresőjátékra invitálta a kisgyerekeket a gombai játszótérhez a tavaszi szünet idejére. Az első napokban a szép idő kedvezett a játéknak, így főleg délutánonként sokan ellátogattak a játszótérre, illetve a KRESZ pályára.

A szabadtéri játék több elemből állt, amiket egyedül is vagy barátokkal is lehetett játszani. Az egyik fa, mint "húsvéti fa" papírfigurákkal lett feldíszítve. A díszek hátoldalán betűket találhattak a gyerekek, amiket összeolvasva egy húsvéttal kapcsolatos szót rakhattak ki. Hasonló húsvéti formákat lehetett keresni a játszótér és a KRESZ pálya területén, valamint egy ravaszdi róka is elbújt az egyik fán, akit a nyuszik kergettek fel, hogy ne bántson senkit. A feladat az volt, hogy a gyerekek megtalálják és ne engedjék "lemászni". Húsvét vasárnapig sikerült is, aztán hétfőn megszökött... :-)

A keresőjáték mellett kreatív húsvéti feladatokat is találtak a gyerekek a húsvéti fa alatt, amiket otthon lehetett elkészíteni. Valamint hazavihető díszekkel is készültek a szervezők, hiszen minden apró meglepetésnek tudnak örülni a gyerekek.

A szabadtéri játékban résztvevők közül többen is küldtek be fotókat a mókázásról. Ezúton is köszönjük a szülőknek nem csak a képeket, hanem a pozitív visszajelzéseket is, melyekből kitűnik, hogy sikerült nekünk is örömet szerezni a gyermekeknek!

A húsvéti keresőjáték szervezésében és megvalósulásában részt vettek: Huszárné Szőcs Andrea, Bertalan Bálint, Putyinka Edina és Háromi-Horváth Krisztina.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei